Vil du vide mere om Markholt Webdesign?

Vi er et webbureau, der har ekspertise inden for webdesign og markedsføring

Vil du vide mere om Markholt Webdesign?​

Vi er et webbureau, der har ekspertise inden for webdesign og markedsføring

360 graders løsninger

Et professionelt og seriøst webbureau.

Hos Markholt Webdesign går vi op i, at de produkter og services vi tilbyder, skal være 120% perfekte. Vi leverer kvalitetsløsninger til en fornuftig pris med en personlig og yderst professionel service.

For at opretholde et stabilt produkt, vil vores webbureau selvfølgelig holde din side opdateret for dig. Vores services som markedsføring (Google Ads, Facebook Ads), SEO mm., kan også hjælpe din virksomhed med at få en ordentlig start på nettet.

Vores abonnementer og services er aldrig bindende, og kan derfor altid afbestilles. Vi tilbyder kun det bedste for dig.

Teamet

Alfred Markholt Sloth

Indehaver, webdesigner, marketing.

Alfred Markholt Sloth grundlagde webbureauet Markholt Webdesign med det formål at skabe webløsninger, som er perfekte ved aflevering.

Alfred har b.la. gået på en uddannelseslinje for iværksætteri, hvor han fik et indblik i, hvordan verden hænger sammen, og at en halvfærdig løsning ikke er en løsning. Her blev man også undervist i design, CSR, medier, conceptdesign osv.

Webbureauet Markholt Webdesign har allerede lavet hjemmesider for store kunder som SN Ejendomme A/S og Coco Ejendomme ApS. Vi er stolte over vores resultater, og vi vil gerne hjælpe dig med at opnå det samme.

Otto Kragh

Chief Account Manager, SoMe Manager.

Otto Kragh's Mission for dette firma er, at komme ud til de rette kunder. Samtidig med at han er til rådighed 24/7.

Otto er lige startet rejsen med dette firma. Han har i sinde at gøre Markholt Webdesign store på de sociale medier. Han vil sætte alt i sin magt, for at alle for en god oplevelse med Markholt webdesign

Otto har været med til at skaffe store kunder som Kragh & Berglund. Hvilket blev et rigtig godt resultat og vi vil gerne hjælpe dig, med at opnå det samme.

Services

En hjemmeside er én ting, men uden god markedsføring og eksponering får man næppe mange besøgende. Selvfølgelig kommer der besøgende fra organisk SEO, men hvis du vil ramme dine target audiences, så er online markedsføring den bedste løsning. Få fat i de kunder, der skaber værdi for dig.

Google Ads

Få fat i kun de brugere, der søger efter de produkter, du sælger. En annonce med en god annoncestrategi vil klare sig godt.

On-site SEO

Lad dine potentielle kunder finde dig ved organisk søgning på Google. Dette er gratis traffik til din hjemmeside.​

Facebook Ads

Reklamér på Facebook ved hjælp af remarketing. Her rammer du brugere på Facebook, som allerede har besøgt din hjemmeside.

Google MyBusiness

Kunder i dit lokalområde er 70% mere tilbøjelige til at besøge virksomheder med en Google My Business-side.

E-Mail Marketing

Få kunder til at skrive sig op til din mailingliste, og kontakt dem senere med nyheder og tilbud og generér derved flere kunder.

Konversionsbaseret

Målet med et konversionsbaseret design er i sidste ende at få kunder til at købe hos eller kontakte dig. Vores webbureau vil sørge for dette.

Inden du går

Modtag et gratis prisestimat af dit potentiale på nettet. 

Vi laver en vurdering af, hvad din ønskede løsning vil indeholde og koste.

Nyheder, direkte i din inbox

Modtag gratis tips og tricks i vores nyhedsbrev

Blogartikler, nyheder, tilbud til en bedre weboplevelse for dine kunder.

Lad os skrive sammen